Om Oss

MegaJobs är ett nytänkande företag, en effektiv aktör på arbetsmarknaden sedan 2015 där vi erbjuder tjänster inom bland annat Rusta och Matcha och rekrytering och Bemanning. Företaget grundad på engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder och kandidater. Vår vision är att ge deltagarna en så god kunskap som möjligt över var och hur de kan hitta jobb samt att optimera deras ansökningsstrategier för att få ett jobb eller en utbildning som leder till jobb. Vi på MegaJobs jobbar med personlig coachning av deltagarna, seminarier, samhällsinformation, arbetsmarknadens regler, studievägledning och Workshops kring CV, utbildning och jobbsökande olika vägar och via olika medier med syfte att varje Praktiska moment som intervjuträning och praktik kan ingå enlig de behov deltagaren har. All vår personal har examen inom sitt huvudområde inom till exempel ekonomi, personalrekrytering, arbetsledning, studievägledning etc. Deltagarna som är inskrivna hos oss får vägledning av en professionell studie- och yrkesvägledare och tillgång till ett kontaktnät som finns över hela landet. Vi har språkstöd i olika språk och ger verktygen som krävs för att nå det som är rätt för varje enskild individ. Vårt breda kontaktnät av arbetsgivare och företag ger chansen att få in en fot på en arbetsplats. Personer som sitter i ledningen har jobbat många år med arbetsmarknads tjänster och även olika kommuner operativt, etablerat och utvecklat flera stora bolag inom den privata sektorn.

Våra coacher har lång erfarenhet samt brett kontaktnät bland arbetsgivare och bland de dolda jobben som inte alltid publiceras. Vi har även erfarenhet av etableringslotsning både för nyetablerade nyanlända och personer som har olika funktionsnedsättningar eller nedsatt arbetsförmåga.I takt med företagets tillväxt genom åren har vi ändrat företagsnamnet. Efter många tankar & idéer har vi äntligen gått från Qamar Consulting till MegaJobs AB, som reflekterar vårt uppdrag att skapa Mega jobb till vår deltagare, matcha, stötta och vägleda arbetssökande ut på arbetsmarknaden. Detta har vi gjort sedan 2015.

Vi är glada över att dela med oss de nya nyheterna och hoppas på att ni fortsätter hänga med oss på den här spännande resan!